Hvem er ReQT Consulting

Formålet med ReQT Consulting A/S er at hjælpe virksomheder med at få de rette medarbejderressourcer, med de rette både personlige- og faglige kompetencer.

I ReQT Consulting A/S er vi 3 partnere, med hver vores erfaringsgrundlag og baggrund. Vi kommer begge med stor erfaring i samarbejdet med offentlige organisationer og vi har herigennem et erfaringsgrundlag som giver os det bredde perspektiv i arbejdet med medarbejderressourcer, ledelse og organisationer. Det er netop vores brede erfaring og de forskellige vinkler der giver os en alsidighed og stærk konstellation i virksomheden. Dette kombineret med en stigende efterspørgsel på kvalitet og effektivitet i levering af medarbejderressourcer, gjorde at vi stiftede ReQT Consulting.

For os er det loyale samarbejde og relationerne mellem kandidat, organisation og konsulent det der driver os. Vi mener at effektivitet, smidighed og fleksibilitet i et hvert forløb, er afgørende for succes.

Vi har i ReQT Consulting til sammen mere end 20 års erfaring i arbejdet med offentlige organisationer indenfor rekruttering og sourcing af medarbejdere og personaleressource. Vi har et godt kendskab til de forretningsgange og normer der gør sig gældende på det offentlige arbejdsmarked. Vi er godt funderet og har en bred forståelse og erfaring med de mangeartede stillingstyper og de kompetencer der kræves.

Hvis du vil vide mere om os så kontakt os endelig:
Herunder finder du samtlige kontakt oplysninger til ReQT Consulting A/S

 

ReQT Consulting A/S

ReQT Consulting A/S
Gl. Banegaardsvej 33
5500 Middelfart
Tlf. +45 6131 7010

Mail. info@reqt.dk
CVR nr. 41735376

Kontakt regnskab – Mail. Finance@reqt.dk

Hans Hermann

Hans Hermann
Konsulent & Partner
ReQT Consulting A/S
Mob: +45 2618 4844

hah@reqt.dk

Torben Møller-Larsen

Torben Møller-Larsen
Partner
ReQT Consulting A/S
Mob: +45 2174 71 79

info@reqt.dk

VIL DU SÆLGE OS NOGET?

Vil du sælge kuglepenne, rengøring, kopipapir eller andre generiske varer så spild ikke din tid på os, med mindre du har noget anderledes at tilbyde.

Har du derimod et konkret produkt, du tror, kan skabe værdi for os, et forslag til et partnerskab eller noget andet, så skriv direkte til os – vi foretrækker dialog på mail fremfor telefon.