For kunder

ReQT Consulting A/S  er din virksomheds stærke samarbejdspartner i forhold til, at finde de rette medarbejderressourcer samt de løsninger og processer der vedrører dette.

Vi har gennem flere år skabt et stærk kendskab til mange industrier og brancher. Netop derfor ved vi hvad der kræves for, at finde de rette medarbejderressourcer og at dette ikke kun omhandler de faglige kompetencer, men i allerhøjeste grad også de menneskelige.

Vi er som samarbejdspartner fleksibel i forhold til levering og processer. For os er tillid samt stærk relations-skabelse mellem kunde og os, afgørende for et givtigt samarbejde.

Vi har løst opgaver indenfor mange forskellige fagområder i det offentlige. Vi har et stort kendskab til hvad der motivere og tiltrækker de rigtige kandidater. Vi har en stor viden, et stærkt netværk og de rette kompetencer til, at levere de rette medarbejdere.

  • Plan & Miljø
  • Ledelsessekretariat
  • Jobcenter & beskæfstigelse
  • Pleje & sundhed
  • IT & Digitalisering
  • Økonomi & Regnskab
  • HR & Løn
  • Brand & Beredskab

 

Profiler & Kandidater

Vi arbejder med mange forskellige typer stillings- profiler og niveauer. Vores netværk er bredt favnende og vores database indeholder mange forskellige typer af kandidatprofiler. Vi kan derfor levere bredt til de fleste områder i har behov for og har en stor erfaring i at rekruttere og sourche på forskellige ledelses- og specialist niveauer.

Vi har et stort fokus på en altid hurtig og præcis afklaring af de påkrævede faglige kompetencer, og dernæst et dybere fokus på afdækning af personlige og kulturelle forhold. Vi er meget opmærksomme på at matche enhver organisationskultur med de rette personligheder. Vi ved dette giver størst arbejdsglæde og dernæst større produktivitet og bedre kvalitet.

Med ReQT som samarbejdspartner er din organisation / afdeling sikret god viden og forståelse for specifikke fagområder og profiler.

Kontakt os gerne for videre dialog:

Hans Hermann
Partner & Senior konsulent
hah@reqt.dk
+45 2618 4844